Behang?! Maar dan anders. De trend van 2020

Interieur is echt mijn ding, ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn. Sinds jaren heb ik geen licht roze muren meer. En eindelijk heb ik wat moois op de muur. Dit kan in ieder interieur, op elke muur en is deels een DIY.  

Toen ik hier kwam wonen, was ik nog al verbaast over de 4 verschillende structuren op de muren. Ik wou dit graag veranderen, dat bleek niet zo simpel als ik dacht. Maar aangezien het een huurhuis is. en ik geen kapitalen kwijt wou zijn, liet ik het maar. Iets moois aan de muur zou afleiden. Maar wat…

En daar was Eijffinger, bekend van het behang. Bekend van prachtige designs.
De trend van 2020 zijn muurcirkels. En dan heb ik het niet over een lullig cirkeltje!
Eijffinger heeft 10 verschillende cirkels ontworpen. En die zijn dan weer verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Ik koos voor een cirkel die prachtig zou staan in mijn interieur. Maar daar waren weer die ruw gestucte muren.
Creatief als ik ben, stelde ik Eijffinger voor om het op een houten cirkel te plakken. Want ik ben natuurlijk niet de enige met ruw gestucte muren. Er zijn ook huur huizen waar je niet mag behangen.
Mensen denken bij behang nog vaak als je dat wil verwijderen je hartstikke lang bezig bent als je het wil verwijderen. Maar dat ik tegenwoordig niet meer zo, heb je behang van Eijffinger op je muur en wil je het verwijderen. Dan trek je het er zo af, zonder je muur helemaal te beschadigen.

Maar ging dus die cirkel maken. Ik haalde een houten plaat bij de bouwmarkt. Samen met een kennis zaagde we een cirkel met een diameter van 120cm. Thuis plakte ik de cirkel erop. Je krijgt de cirkel in de 2 delen. Daardoor is het makkelijk te plakken. Het werkt eigenlijk net als een sticker je plakt het. En het voelt als behang. Ik ben echt fan!!!

Het voordeel van de cirkel op hout plakken, je kan hem op meerdere plekken hangen. Want boven mijn bed staat die ook fantastisch.

Wil jij ook zo’n toffe cirkel??
klik dan hier, voor de verschillende designs.
Ze zijn er dus in 3 verschillende maten. Dus er zit altijd wat passende voor je bij.

 

 

 

6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *