Concordia, ken jij het al? Het is de place to be op vele fronten.

Kom jij uit Enschede? Ken jij Concordia? Of de kunstuitleen? Wel is gehoord van Mary & Yve? Waarschijnlijk kun jij niet alle vragen met ja beantwoorden.
Dan moet je zeker verder lezen… Want eigenlijk “moet” iedereen deze vragen met ja kunnen beantwoorden. 

Onlangs werd ik uitgenodigd door concordia voor een bloggersmeeting. Het is namelijk de hoogste tijd dat iedereen Concordia leert kennen. Want sommige mensen denken bij Concordia toch aan een wat stoffig imago. En dat is echt volledig onterecht.
Wist je namelijk dat ze eigen filmhuis hebben. Wat hartje centrum is gelegen? Om precies te zijn op de oude markt.
Zelf ga ik er regelmatig naar de film.
Concordia heeft een expositie ruimte ook in het centrum van Enschede. Het aanbod is wisselend en zeker de moeite waar om even binnen te lopen. Of klik hier om de agenda te bekijken.

Concordia heeft ook een eigen kunstuitleen. Dit bestaat al zo lang als ik mij kan herinneren. De naam zegt het eigenlijk al… Je leent er kunst. Kunst is persoonlijk, kunst kan aan de ene muur prachtig zijn maar aan de andere muur totaal niet tot zijn recht komen. Kunst is vaak ook duur en je kan er ook op uitgekeken raken. Kortom dan is de kunst uitleen de ideale oplossing voor nog geen €10,00 per maand kun je iedere maand wat anders lenen. Bevalt het je goed dan mag je het ook een half jaar laten hangen. Mocht je nou zo enthousiast zijn dan kun je zelfs het kunstwerk kopen.
Kortom een mooie manier om kennis te maken met kunst. En neem ze hebben niet alleen maar oubollige kunstwerken.

 

En dan hebben ze nog een fantastische cadeauwinkel. Waar ze prachtige items verkopen van locale ondernemers zoals Mary & Yve. Mocht jij opzoek zijn naar een origineel cadeau ga dan zeker even hier kijken. Ze hebben prachtige woonaccessoires maar ook leuke boeken.

Op zondag 18 november 2018 is er weer een vintage tea party. Er zijn nog kaarten voor beschikbaar.
Ik beloof je, je kan kiezen uit heerlijke soorten thee. Je mond zal een ware smaakexplosie ondergaan door al het lekkers wat de meiden van Mary & Yve hebben gemaakt. Scoor je kaartje hier.

Tot de volgende keer!

6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *