Heb je net een baby en krijg je ook baby haar… maar hier is de oplossing!

Welkom lieve nieuwe baby! Na een paar weken had ik weer zin om mijn oude kleren aan te doen, mij weer lekker op te maken en mijn haar bij de kapper weer in model te laten doen. Want naast dat ik met alle soorten van genoegen moeder ben, ben ik natuurlijk ook nog gewoon Marleen. Maar hoe hard de kapper ook haar best deed… Dat baby haar bleef.

 

En dan heb ik het niet over het haar van mijn lieve Juul want dat ziet er prachtig uit en groeit als kool. Maar dan heb ik het over mijn eigen haar. Ik lijk na mijn bevalling wel veranderd in een leeuw… Bij mijn hele haargrens rondom dus… groeit nieuw haar. En dit is werkelijk geen gezicht. Waar ik voor mij zwangerschap mijn haar regelmatig in een knot deed. Is dat nu geen optie meer, dat ziet er zo onverzorgd uit.

Nu groeit mijn haar niet zo snel van zichzelf en die 1 cm per maand die haal ik echt niet.
Dit vraagt dus om grover geschut. Zo kwam ik terecht bij hairlust zij verkopen allerlei haar producten en ook pillen waar je haar sneller van gaat groeien en sterk van wordt. Jullie snappen daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Wat dat babyhaar moet snel lang worden.
Dit klinkt goed, er zitten allemaal mineralen in en voedingsstoffen en het is veganistisch dus voor iedereen te gebruiken.
Je kan bij hun een potje kopen dat is voor 1 maand. Nu kom je met 1 maand niet zo ver. Dus ik ga dit 3 maanden proberen. Zelf heb ik deze en ik kan niet wachten wat dit betreft tot die 3 maanden voorbij zijn.

Het zou toch fijn zijn als mijn blonde lokken weer in model gaan zitten voor de zomer zich aanmeld.

Wil jij met als ik, dat je haren weer mooi, vol, lang en sterk worden kijk dan even hier. Ik ben benieuwd wat jullie resultaat is. Ik ga jullie op de hoogte houden van hoe het bij mij gaat.

 

Liefs,
Marleen

Dit blog is gemaakt in samenwerking met Hairlust.
Ik werk alleen maar samen met merken waar ik volledig achter sta en die voor 100% bij mij passen.

10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *