Juul 1 jaar

In april, midden in de corona tijd is Juul 1 jaar geworden.
Toen Juul een half jaar was, keek ik er al naar hoe die eerste verjaardag eruit moest gaan zien. Wie zou ik uitnodigen, ik maakte een uitnodiging een verlanglijstje. Ik ontwierp een taart, bestelde hapjes.
Maar corona gooide roet in het eten. Het hele feest ging niet door.
Ik besloot het uit te stellen en nu vraag ik mij wel is af of ik het alsnog moet vieren. Of dat we het maar moeten laten schieten.

Juul was 2de paasdag jarig. Ik heb wel het huis versierd. Ik had tenslotte prachtige versiering. Mijn moeder kwam door de Corona niet meer bij ons thuis. Maar ze maakte voor de verjaardag van Juul een uitzondering. Ze nam een prachtige taart mee. Die ook nog is heerlijk smaakte.
Juul kreeg van mij een stoel en allemaal kleine cadeautjes.
Van mijn moeder kreeg ze een prachtige ballenbak.
Mijn vriendin Marloes die ook bij de bevalling was kwam ook een taartje eten. Van haar kreeg Juul een super schattig fietsje.
Er kwam nog wat vriendinnen aan de deur om cadeautjes af te geven.
Juul vond het fantastisch en lag uitgeput in bed s’avonds.

De dag erna aten we nog een taartje en sloten we heeft af bij Mac Donald. Ja, Juul was 1 jaar en 1 dag toen ze haar eerste happy meal kreeg.

 

Tot gauw,

6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *