Mijn musthaves, waren dat ook echte musthaves?

In mijn blog hier.. Kon je mijn musthaves lezen.
Ik had een top 6 gemaakt. Ik had jullie belooft om daarop terug te komen.
Waren het ook echt onmisbare items?
Zijn er dingen bij gekomen of juist niet. Je lees het hier.

Om je geheugen weer een beetje op te frissen, dit was mijn top 6.

  • Puckababy gogo
  • Done by Deer baby nestje
  • Puckababy slaapzak
  • Baby Bjorn wipstoel
  • Philley
  • Lekkere stoel in de babykamer

 

Puckababy, zij verdienen nog een blog over hun producten. Want ik zweer erbij. Tot op de dag van vandaag.
De GoGo heb ik heel veel gebruikt zat standaard in mijn Maxi-Cosi. Nu zit die in mijn luiertas omdat het te warm is. Maar als we s ’avonds laat terug naar huis moeten dan doe ik hem zo weer in de Maxi-Cosi. Een echte musthave dus.

En slaapzak van de Puckababy, Juultje slaapt niet zonder, we zijn net overgestapt van de piep naar de mini. De geborgenheid die de slaapzak geeft maar toch niet ingebakerd, ik zou het iedereen aanraden. En mocht ik ooit een tweede krijgen die gaat er ook in. Mocht je niet op mijn volledige blog kunnen wachten?? Hier kan je er een bestellen.

 

Het babynestje, je ziet ze zoveel voorbijkomen op social media. Het was ook mijn eerste aankoop toen ik wist dat ik zwanger was. Maar ik heb het amper gebruikt. In de kraamtijd legde de kraamverzorgster het voedingskussen samen met daar omheen een aankleedkussenhoes (mooi woord voor galgje) Dan kon Juul ook een beetje op haar zij liggen. Dus dat deden we vaak. Dus het nestjes is nauwelijks gebruikt.

 

De slaapzak van Puckababy heb ik het al gezegd! Een absolute musthave, een lifesaver, een topper.

Baby Bjorn wipstoel, deze gebruikte ik niet veel, maar dat begint nu toch wel te komen. Dus dit is niet echt nodig direct bij de geboorte. Juultje vindt het wel heel fijn om erin te zitten.

De Philley, ja dit is ook een echte musthave. Ik had op internet beste wat slechte reviews gelezen, vlak nadat ik de mijne had gekocht. Kwam er een nieuw model uit…
Maar ik vind het ideaal en ik gebruik hem nu al 3 maand iedere dag. Als ik dan toch een nadeel moet zoeken… Is die best groot om mee te nemen. Ze zouden wel een kleinere to go mogen maken. Die tip heb ik ze al doorgegeven.
Wat ik zo fijn aan de Philley vind is dat je amper melk verspilt. Als je zelf schept ligt bij mij het halve aanrecht eronder. En als je weggaat is het ook ideaal. Laatst had ik toch torentjes meegenomen, maar dan ben je altijd gebonden aan de hoeveelheid melk die daar in zit. Even snel een klein flesje dat kan dan niet.
Of mocht je onverwachts langer weggaan en je hebt torentjes bij je, dan kan het ook spaak lopen. Heb jij je de Philley bij je, dan heb je dus ook altijd genoeg bij je. Dus ik vind de Philley echt een musthave. Je besteld hem hier

Een lekkere stoel, dit had echt niet gehoeven, het maakt de babykamer af, het staat gezellig. Maar ik voed er eigenlijk niet in. Ik voed haar in bed, toen ik zwanger was, wist ik natuurlijk niet hoe het zou gaan met Pip (de hond (teckel)) maar dat gaat boven verwachting goed. Juultje kan gewoon bij ons in bed. Zonder dat Pip jaloers wordt.

 

92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *