Nog 2 maanden tot de grote dag…

Het duurt nog maar 2 maanden, jeetje hoe dan? Ik moet dus nog eigenlijk heel veel regelen.
Maar dat betekend dat Juul al f#cking 10 maand is!
Hoe alles nu gaat? Hoe we de dingen doen? En een kleine vooruitblik…

Het is ongelofelijk maar waar, Juul is gewoon al 10 maanden… Ik vind dat best wel wat, ik wou van de week wat bestellen op Aliexpress verwachte lever datum 17/4 tja dat is gewoon te laat voor haar verjaardag.
Ik heb geen Newborn shoot gedaan en daar heb ik achteraf heel veel spijt van, tuurlijk heb ik wel wat foto’s maar niet van die mooie die je op Pinterest ziet.

Hoe het gaat met ons?
Met Juul gaat het goed die heeft 6 tanden, nog niet allemaal even groot. Maar who cares!
Ze draagt een ketting met barnstenen. En ik moet eerlijk zeggen ze heeft de billen nog niet kapot gehad. Ze heeft wel wat rode wangen, soms ook wat verhoging. Maar verder hier geen leed wat tanden heet hier.
Juul slaapt ook 9 van de 10 keer goed. Ze wordt de laatste tijd wel vroeger wakker. Zo tussen 7 en 8.
Het ochtendslaapje is er nu wel vanaf. Heel soms wil ze nog een half uurtje slapen. S’middags daarentegen slaapt ze nog wel vaak 4 uurtjes. s’avonds probeer ik haar wakker te houden maar dat lukt niet altijd. Dan gaat ze na het eten naar bed en dan haal ik haar rond 19:30 weer uit bed voor de laatste fles.
Ze eet als een bootwerker. Afgelopen week hebben we samen een boterham met knakworst gegeten tussen de middag. Ik vond dat zo gezellig. En ik geloof zij ook.

Met mij gaat het vaak ook goed. Soms zit ik er wel een beetje doorheen. Dan ben ik zo moe en uitgeput. pfff dan vroeg ik mij ook alweer af waarom ik dit zo alleen graag wilde.
Dat zijn vooral de dagen dat Juul slecht middag slaapje heeft gedaan. Ik moe ben, dan rond 16:00 kan Juul het eigenlijk niet meer volhouden en begint te jengen. Dan wil de hond naar buiten, zit ik net op de wc begint Pip te blaffen dat ze weer naar binnen wil. En die blaft net zo lang dat je de deur open hebt gedaan. Dan wil Juul eten en eigenlijk naar bed. Ik begin ook honger te krijgen, Pip moet wandelen. Als dan om 19:30 iedereen rustig en voldaan in ze mandje ligt, dan ben ik op afgebrand en uitgeblust maarja dan moet ik zelf nog eten. Aangezien ik nog steeds veelste veel weg is een patatje van de overkant of een pizza geen optie. Er moet gezond gegeten worden en dat betekend bereidingstijd. Kortom dit vind ik soms lastig.

Een kleine vooruitblik…
Juul wordt 1 op tweede paasdag! Dat is dus over 2 maanden. En het is toch wel heel leuk want dan is iedereen vrij. Dus ik vier het ook op tweede paasdag. 
Ik ga de mensen die omheen staan allemaal uitnodigen. Het huis moet natuurlijk mooi versierd worden en  er moeten uiteraard cadeaut’s komen. De decoratie vind ik nog niet het alle moeilijkste, maar de cadeau’s… Eerst hebben we in maart iets heel leuks gepland ter voorbereiding van haar verjaardag. Daarover binnenkort meer.

18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *