Party time!!! Een gender reveal party ik deed het!

Een gender revealparty! Doe je dat nou wel of doe je dat nou niet? Het is komen overwaaien vanuit Amerika. Als je uberhaupt al wil weten wat het geslacht is van het kleintje in je buik, dan kun je een gender reveal party geven. 

Nu ik zwanger ben en de kans dat het nog een keer gaat gebeuren heel klein is. Ja doe dan maar alles wat er is. Dus ook een gender reveal party. Wie nodig je daarvoor uit? Mijn lieve vriendinnen nodig ik daarvoor uit, mijn liefste nichten nodig ik uit en uiteraard het beste paard van stal, mijn moeder. Want wie ben ik zonder haar…  Als je dan een lijstje maakt, kom je toch al gauw op 16 mensen. Kan ik nog mensen weg strepen?? Nee deze 16 zijn allemaal zo belangrijk voor mij.

Het huis moet er natuurlijk mooi uitzien, slingers, ballonnnen, 2 tafellakens (lees dekbedovertrekken) licht roze en licht blauw. Wat mooie hapjes die kleuren bij de decoratie. Prachtige roze en blauwe kaarsen. En dat natuurlijk nog een prachtige taart! Afgelopen zondag om 15:00 zou iedereen komen. Dus ik zorgde dat alles er perfect uit zag!

Toen iedereen er was, de ballonnen aan het plafon hingen. Konden we starten. Iedereen moest een ballon kiezen, in de kleur waarvan ze dachten dat het zou worden. Het was 9 jongens om 7 meisjes. Zelf voelde ik al vanaf dag 1 dat het een meisje was. Hoe ik dat voelde geen idee, maar ik voelde het in iedere vezel van mijn lichaam. En iedereen die ik sprak die dat ook zo sterk voelde kreeg ook wat ze verwachten. Dus dag geval, Lucky me!! Bij de verloskundige had ik al een keer gevraagd naar de hartslag van de baby die was 156. Ze zeggen een jongen tussen de 120 – 140 heeft en een meisje 140 – 160. Toen ik dat zei, zei de echoscopist je weet dat dat bakkerspraatjes zijn. Ik knikte en lachte. Maar ondertussen dacht ik, ik wist het… het is een meisje.

Toen we de stand van iedereen wisten, was het de hoogste tijd om die taart aan te snijden. Deze taart had ik besteld bij het suikerhuisje! OMG wat is een kunstenares. De taart was zo mooi! Als het geslachtsuitslag er niet in zou zitten dan had ik de taart bewaard. Maar nu moest die aangesneden worden. En snel ook. Ik sneed de taart open. En we zagen het…..

Een M E I S J E!!

Een kleine prinses in mijn buik. WoW, dit is echt fantastisch. Had ik een voorkeur, noh nee… of ja, misschien toch wel. Ik werd zo geraakt door het nieuws en de spanning!

Na alle felicitaties was het tijd voor wat te drinken en de hapjes. Toen kwam de cadeau’s tevoorschijn. Er waren al mensen die mij hadden gevraagd of ze een cadeautjes moesten kopen, ik wist het niet… ik heb nog nooit een gender reveal gehad en ook nog nooit een gegeven. Dus is kon er geen zinnig woord over zeggen. Bij binnenkomst zag ik dat veel mensen cadeau’s bij zich hadden. WoW daar was ik helemaal niet op voorbereid. Wat heb ik toch super lieve vriendinnen, nichten en mijn allerliefste moeder!

 

Het was denk ik de mooiste dag uit mijn leven. Wat hou ik van mijn lieve vriendinnen, familie en mijn moeder. Bedankt meiden!
En die kleine prinses in mijn buik.

xoxo

Marleen

 

Wil jij ook zo’n mooie taart? Ik raad iedereen het suikerhuisje aan. Klik hier om naar haar site te gaan.

Geef jij een feestje? Ballonnen zijn onmisbaar… Ik bestelde ze hier.

14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *