Slaap kindje slaap! Slaap lekker met Puckababy

In mijn blog over de musthaves noemde ik Puckababy al. Nog niet gelezen, klik dan hier.  En omdat ik zo’n fan ben, verdienen ze een eigen blog.
Ik heb een Puckababy slaapzak en een Puckababy gogo. Waarom ik fan ben, zal ik jullie hier vertellen. 

Lekker samen slapen

Ik ben zo’n iemand die makkelijk beïnvloed kan worden door influencers of Instagram. Als ik daar iets moois voorbij zie komen dan denk ik al gauw! Dit wil ik ook. En ik zoek dan dingen uit en dan kan ik naar mijzelf heel goed verkopen waarom het inderdaad een hele goede aankoop zou zijn. Zo ook met Puckababy. Op Instagram zag ik deze prachtige slaapzakjes veel voorbij komen. Ohh zo schattig zo klein hummeltje in zo’n zakje. i ♡ it!
Maar het bleek meer te zijn dan zo’n schattig zakje. Je legt ze in een slaapzak en doet dan een band over hun borst/buik. Dit zit met klittenband. Dit voelt lekker geboren voor ze. De kraamverzorgster vertelde ook toen ik Juul voor het eerst in het badje deed, leg je hand maar op haar buik/borst dat voelt lekker veilig. De armpjes zitten wel in de zak maar kunnen ze vrij bewegen. Maar ze kunnen zich zelf niet in het gezicht slaan. Dat is toch wel heel prettig.

De eerste week wou Juul er niet in. Dat gaf ze duidelijk aan. Na een week liep ik s’nachts met haar op de arm. Dan sliep ze heerlijk maar zodra ik haar neerlegde dan schrok ze van haar bewegende armpjes en was ze weer wakker. Midden in de nacht heb ik toen de Puckababy uit de kast gevist. Ik heb haar daar in gelegd, op mijn arm in slaap gewiegd en toen terug gelegd in haar bedje. En ze sliep verder. Sindsdien, slaapt Juultje niet meer zonder. Ze is haar Piep slaapzak ontgroeid en ligt ondertussen in haar mini.
De mini heeft ook ritjes waar ik straks haar armen door heen kan doen. Dit is veiliger als ze straks gaat rollen.
Maar alle precieze details kan je hier lezen.
Juultje slaapt echt niet zonder de Puckababy dus ik vind het best een beetje spannend allemaal.

Klaar om te gaan!

Ik was in april uitgerekend en tja wat doe je dan qua jassen enzo? Zo’n kleintje moet je goed inpakken, ze moet een paar keer per dag mee met Pip wandelen om dan iedere keer een jasje aan te doen… Daar was de Puckababy gogo. Deze heeft gaten voor de Maxi Cosi. Een katoenen binnenkant en fleece aan de buitenkant en vakken waar de voeten in kunnen. Kortom idee voor zo’n kleintje. Dit was echt een topper ik heb deze veel gebruikt. Nu door het warme weer wat minder. Maar ik verwacht hem in het najaar weer veel te gaan gebruiken. Hij ligt nu wel standaard in de auto. Als we s’avonds laat ergens weg komen dan kan ze toch lekker warm in de Maxi Cosi liggen.

Samen met Pip wandelen, lekker warm in de Puckababy gogo!

Ik zou iedereen Puckababy adviseren. Het is voor die kleintjes zo lekker en het is het geld meer dan waard. Ik denk dat iedere moeder leuker is als zelf ook een beetje kan slapen!

Sweet dreams!!

Waar slaapt jullie kindje in?

 

12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *