Een update voor de kinderkamer met een poster voor altijd.

poster Gallerix

Het is tijd om de babykamer om te turnen. Ik ga het een beetje in etappes doen! Maar uiteraard zal ik jullie meenemen.
Juul slaapt natuurlijk al een tijd in een peuter bed. Maar de muren zijn nog altijd hetzelfde. Ik hou nog steeds van de kleuren, dus daar wou ik niets aan veranderen.

Toen ik werd benaderd door Gallerix of ik is wou kijken op hun website en een aantal mooie posters mocht uitzoeken. Zei ik geen nee! Op Instagram zie regelmatig geboorteposters. Iets wat ik heel erg mooi vind. 
Voor degene die niet weten wat een geboorteposter is, het is een poster van kindje, je vult de lengte en het gewicht in dan wordt je kindje op schaal weergegeven. De meeste versies zijn zwart wit. Dat past niet in mijn huis. Dus daarom heb ik er nooit een gekocht.

Bij Gallerix hebben ze deze prachtige geboorteposters in het zwart wit, maar ook in het grijs, zand, blauw, groen en roze. Dan heb je ook nog de keus uit een lichte en donkere variant. 
Ik heb gekozen voor de … voor iedereen die mij kent makkie natuurlijk, ik koos voor de donker roze variant. De poster heeft altijd de afmeting 50x70cm.

Deze geboorteposter bekent veel voor mij. Het geeft weer hoe groot mijn lieve kleine Juul was toen zij geboren is. Iets wat je toch best snel weer vergeet. Voor mij is dit een blijvend document. Iets wat ik nooit ga weggooien en waarvan ik mij nu niet kan voorstellen dat het niet ergens in mijn huis hangt. Zo is een geboorteposter ook een prachtig cadeau om te geven. Met zo’n mooi persoonlijk cadeau is toch iedere ouder blij. 

Naast de geboorteposter zocht ik nog wat andere mooie posters uit die er een mooi geheel van zouden maken. En uiteraard posters die Juul ook erg leuk zou vinden. Ik koos voor de drie dingen, een bubblegum giraffe, ballonnen en de sterren met een maan. Bij elkaar werd het een mooi taffereeltje. Het past prachtig bij elkaar. Het haalt het babyachtige eraf. 

Het leuke is, voor jullie heb ik nog een toffe kortingscode: Marleen30

xoxo Marleen

Dit blog is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking met Gallerix.
Ik werk uitsluitend samen met merken welke echt volledig bij mij passen.

5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *