Snurk, maakt je kamer mooier, grappiger en leuker!

Een slaapkamer is al lang meer dan alleen de plek waar we slapen. Het is een ruimte die door veel mensen met zorg wordt ingericht. Doe jij dat niet, dan wordt het de hoogste tijd dat jij er aandacht aan gaat geven. Mooie kleuren, stylische spullen en fantastisch Snurk beddengoed.

Aan de woonkamer besteden veel mensen veel aandacht, mooie kleuren op de muur, mooi behang, kussens en plaiden. En vaak is de slaapkamer een onder geschoven kindje. Terwijl er we zo vaak even binnen lopen, langs lopen, een boek willen lezen, of nog even tv kijken, rustig in slaap willen vallen en uitgerust wakker willen worden. De kleuren, de raambekleding en decoratie zijn dan best belangrijk. Maar vergeet niet hoe belangrijk beddentextiel is.
Je bed neemt een groot oppervlakte van de kamer in beslag. Dus je dekbedovertrek zie je erg goed.


Naast de kleuren, print is het materiaal erg belangrijk. Met kleding let je ook op de samenstelling van het materiaal dat je koopt. Koop niet alleen printje wat in de winkel leuk lijkt, maar denk groter, hoe zou het in de slaapkamer staan, qua kleur en print.
En heb jij het vaak warm in als je slaapt? Transpireer jij veel? Let er dan op dat je een dekbedovertrek koopt die van katoen gemaakt is.


Ik werd door Snurk benaderd of ik 2 dekbedovertrekken na keuze zou willen uit proberen. Omdat ik weet dat zij heel erg grappig beddengoed verkopen, leek mij dit heel erg leuk. Hun prints zijn uniek en door hun zelf ontworpen. Daarnaast worden de prints gedrukt op kwaliteit heel goed katoen.

Ik koos een dekbedovertrek voor mijn kamer met tegeltjes, het is prachtig, het is extra lang aan de achterkant (instopstrook) maar ik laat dat altijd achter mijn bed hangen. Daardoor geeft het mij een hotel gevoel. De kleuren passen prachtig bij de rest van de kamer. Ik ben er heel erg blij mee. En het grapje van onder tegels slapen vind ik leuk.

Snurk tegeltjes op mijn bed.


Voor Juul koos ik een prinsessen dekbedovertrek. De kleur van het prinsessen dekbed van Juul is hetzelfde als haar muur. Dus dat matcht heel mooi. Ze gaat er ook gelijk heel statig bij liggen, zo grappig hoe dat werkt.


De kwaliteit van deze overtrekken is echt goed. Misschien wat duurder in aanschaf, maar het blijft mooi. Ook na een aantal keer wassen. Dus ik zou het iedereen aanraden. Aandacht besteden aan je slaapkamer en aan mooi beddengoed, dat geeft echt een beetje extra.

xoxo Marleen

3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *