Wil jij ook in een handomdraai foto’s maken als een pro?

Op instagram zie je vaak de mooiste kiekjes! En alas als je dan die feed bekijkt, allemaal prachtige foto’s in de zelfde soort tinten. Nee het zijn niet allemaal fotografen! Maar wat dan wel?

Soms zien we de mooiste plaatjes op insta. Vast gemaakt door een pro denk je dan. Toch kan iedereen dit! Of je nou gewoon voor de hobby foto’s maakt, of je een carrière als influencer/blogger ambieert mooie foto’s zijn altijd fijn om te hebben.


En eigenlijk is er 1 simpel trucje voor, een preset. Met 1 druk op de knop, heb je een bepaald filter over je foto. En dan bedoel ik niet een filter die je lippen dikker maakt ofzo. Maar de kleuren veranderen . Zo heb je foto’s altijd in dezelfde toon soort.


Ik heb een keer een set gekocht in Amerika. Maar nu gebruik in de sets van Maxine Stevens klik hier om haar presets te zien.

Het doel van Maxime is om alle moeders mooie foto’s te laten maken en als dat lukt kun je een cursus fotografie doen. Tegenwoordig kunnen we met onze mobieltjes zulke mooie foto’s maken. En dan is het met zo’n filter zo gepiept.Op haar site vind je alles wat je nodig hebt om je foto’s nog mooier te maken. Van online cursussen, tot templates voor Canva en dus presets voor Lightroom. Ook vind je er duidelijke uitleg over hoe het je het installeert en dat is echt heel erg simpel. Dus check het snel hier.

Ik zal even wat voor en na foto’s laten zien.
Dan zie je duidelijk het verschil.Ik heb gekozen voor het pakket Nude, Golden houd en sand. Ik kijk per foto welke preset ik gebruik.
Gebruiken jullie presets? Neem echt even een kijkje op haar site.

xoxo Marleen


Dit blog is tot stand gekomen dmv een samenwerking. Ik werk alleen maar samen met merken, waar ik echt achter sta. En die voor 1000% bij ons passen.

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *