Waarom weer een blog over moeder worden?

Alweer een blog over iemand die graag een kindje wil.. Wat is er anders aan dit blog?

1. Ik wil BAM (bewust alleenstaande moeder) worden.

2. Dat ga ik proberen via een “anonieme” donor.

Blog genoeg, volledig met je eens.. maar toen ik op zoek ging naar een blog van een singel meid die doormidden van een donor zwanger wil worden… dat kon ik niet vinden. Dus besloot ik er zelf een te beginnen. Hoe gaat dat hele proces, waar begin je.. hoe zit het met wachttijden. Hoe gaat het in de tussentijd.

Daarnaast werk ik als interieur ontwerper dus zal ik ook af en toe blogs plaatsen over interieur.

Wat alles extra gecompliceerd maakt, is dat ik chronisch ziek ben. Ik heb de ziekte van Crohn. Dus ook daar zal ik af en toe wat over schrijven.

Dus, ja het wordt anders dan alle andere blogs. Ik ga je deel uit laten maken van mijn leven. Alle hobbels die ik vanaf nu tegen ga komen. Ik hoop dat ik je kan inspireren, boeien, een voorbeeld kan zijn.

Mocht je zelf iets hebben wat je leuk vind waar je graag over wil dat ik daar over ga schrijven.. let me know.

Liefs,

Marleen

6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *