Shoplog #1 roze

Afgelopen weken kocht ik heel veel leuks en allemaal low budget.
Ik vind het te leuk om het niet met jullie te delen.

Vandaar mijn eerste stoplog. Wellicht volgen er nog meer…

Søsterene Grenes die toffe Scandinavische winkel die ik nooit voorbij kan lopen zonder naar binnen te gaan. Deze keer zag ik deze mooie kandelaar. Ze hadden een witte, grijze en roze variant. Ik kocht de roze variant. Hij is zo lichtroze dat bij bijna wit is. En deze toffe kandelaar was maar €3,44. Dat hem gelijk extra mooi.

Deze potjes/waxinelichtjes houders/kopjes..
wat het precies is, weet ik eigenlijk ook niet.
Op instragram heb ik deze al voorbij zien komen, Bij de Flying Tiger had ik gekeken.
Toen ik er voorstond wist ik niet wat ik er mee moest.. dus ik ben weer doorgelopen. Tot van de week, nu heb ik er 2 gekocht. Uiteraard de roze versies… en ze waren maar €1,- per stuk.

Het knott kussen; deze heb ik gekocht bij de Intratuin. Op Instagram is dit een ware hit. Op Instagram vind de DIY versies en mensen die te zelf maken en vervolgens te verkopen.
Bij de intratuin hebben ze 3 verschillende maten. Ik kocht de kleinste variant. En een uiteraard de roze.

Planten en ik gaan niet heel goed samen. Is een lastig puntje. Teveel water, te weinig water.. ik doe het nooit goed. Tot ik deze mooie cactus zag voor maar €5,- En geloof het of niet.. maar er beginnen dingen te groeien aan deze cactus

Letterborden, ik vind ze zó leuk.. je kan er toffe quotes op kwijt, maar ook een lieve boodschap. Dus eigenlijk onmisbaar in ieder interieur. Ik had al een mooie witte en nu zag een peach kleurige bij de Kruidvat. Voor maar €5,99 je prikt de letters erin. Je kan alleen de letters niet plaatsen met gelijke ruimtes er tussen Voor de neuroten onder ons, best irritant.

Wie schrijft die blijft… oh dan mag ik zeker blijven, want ik hou van schrijven.
Lijstje, doelen, wishlisten alles schrijf ik op. En nu vond ik dit leuke notitieboekje, gewoon bij de Action. Dit boekje hoef ik niet op te ruimen. En kan lekker prominent op de tafel blijven liggen.

Ik heb altijd een iPhone, een hartstikke dure telefoon. Ik moet er ook altijd 2 jaar mee doen. Dus ben ik er zuinig op. En gebruik ik altijd een hoesje. Dat vind ik fijne dan een mapjes ofzo. Pasjes doe ik er toch niet in.
Nog niet zo lang geleden kocht ik hetzelfde hoesje in de aanbieding voor €15,- ik vond de kleur echt super mooi. Het materiaal ook. Nu was die oude versleten. Op Aliexpress vond ik hetzelfde hoesje voor maar €3,95 incl. verzendkosten. Ik heb deze nude kleur gekocht en een mooie koraal kleurige voor de zomer. Ze hebben overigens heel veel kleuren. Ook voor andere merken hebben ze deze hoesjes.

Zo voor nu genoeg shop inspiratie.
Dit blog is niet gemaakt door een samenwerking. Ik heb dit gemaakt omdat ik deze producten zelf kocht en mooi vindt.

Liefs,
Marleen

9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *