Moederdag, een mooier cadeau is er niet!

Moederdag, voor moeders is het toch wel een van de mooiste dagen van het jaar. Maar voor alle wensmoeders, moeders met sterrenkindjes is het vaak een hele belade dag.
Dit is mijn 3de Moederdag, ik denk dat deze toch wel het meest bijzondere is. Met ook een bijzonder cadeau!

Juul is net 2 en snapt veel! Als we allebei een trui aan hebben, dan zegt ze; zelfde! Zij vind dat leuk en ik, ik vind het ook geweldig.
Van Kaya mocht ik een mooi Moederdag cadeau uitzoeken. Na even op een hun site te hebben gekeken wist ik het direct een! Een armband graveren voor ons allebei met daarin Juul haar naam. We zijn natuurlijk voor altijd aan elkaar voorbonden, we zijn echt een team van 2. En dit mooie sieraad is daar een echte bevestiging op!

Juul is een echte ekster en dol op alles wat glimt dus haar reactie als dit zou zien was natuurlijk fantastisch. Ze keek erna en zei direct wauw!!! Juul! Ze herkent haar naam als dat ergens geschreven staat. Toen ik doen van ons bij elkaar legde zij ze direct; zelfde!

onze prachtige armbanden

Als je een partner hebt is het natuurlijk heel leuk als hij wat met je kindje koopt voor Moederdag. Maar ik vind met mooi sieraad dat je het ook prima kan aangeven of zelf kan kopen. Deze armbanden set is ook iets wat ik al echt lang graag wou hebben. Het komt er dan niet van, of het komt financieel even niet uit. Dan is Moederdag toch de uitgelezen dag om zoiets moois te kopen.

Wij dragen deze armband allebei met heel veel plezier en trots. Het mooi om zo’n moeder dochter moment te hebben.
Haar koppie is echt goud waard met deze prachtige armband om. Ze is echt trots. En sieraden dames je kan er niet genoeg van hebben.

Zou jij een moederdag cadeau voor jezelf kopen? En ik ben benieuwd of jij ook mooi sieraad draagt met de naam van kindje?

Wil jij dezelfde set als wij? Klik dan hier.

xoxo Marleen

Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Kaya Sieraden. Ik werk alleen maar samen met merken die echt bij ons passen en waar ik andere mee kan inspireren.

3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *