Musthaves voor je bevalling. Mijn top 6

Musthaves, als je zwanger bent lijkt alles wel een musthave. Lijstjes genoeg, net als meningen, winkels, beurzen. En je lijkt alles nodig te hebben! Hoe kies je nou producten die je ook echt nodig hebt. Die echt meerwaarde zullen brengen. En dan heb ik het niet over kleding, hydrofiele doeken en die dingen.
Ik heb een top 6 gemaakt. Deze ga ik over een tijdje ook weer evaluren om te kijken of het echt musthaves zijn.

  1. Puckababy Gogo
    Ik ben uitgerekend midden april. En april doet wat die wil, ik ben wel eens vreselijk verbrand maar ik hoorde van de week de weerman over natte sneeuw. Zo’n kleintje kan zich nog niet warm houden. Maar wat doe je dan?? Koop je dan zo mega voetenzak voor in je maxi cosi die je vervolgens 3 weken gebruikt en het dan komt het mooie weer? Ik ging op onderzoek en kwam zo bij de Puckababy gogo uit. Dit is een heerlijke fleece omslag deken. Waar ook de beentjes in kunnen gaten inzitten voor de maxi cosi. Dit lijkt me ook lekker als het zomers wat afkoelt en jij je kleintjes nog buiten een flesje wil geven. Mocht het echt mega koud worden leg ik er wel een deken overheen of ik blijf binnen.

 

  1. Done by Deer babynestje

Dit was een van de eerste dingen die ik kocht toen ik wist dat ik zwanger was. Ik vind dit zo mooi, het lijkt mij ook zo lekker en handig. Hoewel ik verschillende meningen hoor. Sommige beweren dat het erg gevaarlijk is, ivm stikkingsgevaar. Heb ik hem toch. Nu ligt die in de box. Maar eigenlijk kun je hem overal neerleggen, op tafel, op de bank. Ik ben heel benieuwd hoeveel ik dit ga gebruiken.

 

  1. Puckababy slaapzak

Als ik de influencers moet geloven is dit de hemel. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Want ik zit ook niet te wachten op gebroken nachten en dan na maanden een slaapzak van Puckababy te kopen en dan te denken had ik dit maar vanaf dag 1 gedaan. Dus mijn kleine meisje gaat vanaf het begin slapen in de puckababy mini Hong Kong. Ik kan mij helemaal voorstellen dat dit voor die kleintjes heerlijk is. Omdat ze een band om rompje krijgen voelt dat lekker geborgen. En hun handjes liggen in de slaapzak dus kunnen ze zichzelf niet wakker slaan.

 

  1. Baby Bjorn wipstoel

Eerst dacht ik dat ik graag de newborn op de Stokke kinderstoel wou. Maar mijn moeder overtuigde mij dat een wipstoel veel makkelijker is. Dit kun je overal mee naartoe nemen. Deze wipper is erg licht, klap je zo plat, Dus als ik ergens ga eten, neem ik deze lekker mee en kan ze overal lekker chillen in haar eigen stoel. De newborn van Stokke kan alleen op je kinderstoel, dus deze neem je niet mee.

 

  1. Philley

Ten eerste vind ik het super leuk dat het bedacht is door een man, die ook nog is uit Enschede komt. En daarnaast lijkt het mij heel erg handig. Je hebt hierdoor nooit meer die torentjes nodig. Je hebt veel minder poeder wat je weggooit. Toch lees ik ook wel negatieve referenties maar ik ga het proberen, ik denk als je het gebruikt zoals het gemaakt is, er niet veel mis kan gaan.

 

  1. Kwantum stoel

Van vriendinnen hoorde ik dat een fijne stoel in de babykamer heel erg fijn is. Omdat je er toch aardig wat uren doorbrengt met voeden. Ik vond bij de Kwantum deze prachtige stoel. Die echt heel goed staat in haar kamer. En ook als ze babykamer af is, nog goed past.

 

Ik ga alles proberen en dan houd ik jullie op de hoogte van mijn bevindingen.
Zijn jullie naar een bepaald product nieuwsgierig? Laat het gerust hieronder weten. Dan ga ik op onderzoek.

9

One thought on “Musthaves voor je bevalling. Mijn top 6

  1. Wat een fijne spulletjes. En wat is haar kamertje prachtig. Ben zoooo benieuwd naar je kleine meisje, jammer dat ik niet meer in Enschede woon, anders had ik na je bevalling zeker langsgekomen. Maar als je in Amsterdam bent moeten we zeker afspreken. Dikke knuffel lieverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *