Leuke cadeau tips voor peuters

Nog even en het is zover. De cadeau maand staat weer voor deur. Ik vind het best lastig. Wat geef je zo’n kleintje. Die te groot is voor babyspeelgoed maar te klein voor groot speelgoed. Ik maakte een inspiratieblog voor jullie.

Nu het bijna december is vind ik het zo leuk dat ik moeder ben. Jaren lang droomde ik hiervan. Sinterklaas en kerstmis cadeautje kopen. De spanning die het met zich mee brengt.
Vorig jaar kreeg Juul baby speelgoed. Maar wat geef ik haar dit haar. Best veel speelgoed is 3+. Daar is ze nog 1,5 jaar te jong voor.

Zelf kreeg ik vroeger altijd een combinatie van speelgoed en praktische dingen. Zo kreeg ik ieder jaar nieuwe pantoffels.
Ik wil dat ook voor Juul, die combinatie.

Ik heb een prachtige lijst voor jullie!
Ben heel benieuwd of jullie er wat aan hebben.

  1. Knuffels ~ Happy Horse; ik geef Juul niets liever dan knuffels. Maar ik bedoel pluche knuffelen. Je hebt ze te kust en te keur. En toch bepaald je kleintje wat zijn of haar lievelings is. Vorige jaar kocht ik op een beurs een prachtige knuffel voor haar. Ze heeft er precies geen een keer naar om gekeken. Deze mooie aap van Happy Horse is een gegarandeerd succes. En het staat zo schattig een aapje op de rug of buik van je kleintje.
    Wil jij dit ook bestellen klik dan hier.

2. Pyjama ~ Feetje: Iedere ouder weet het, een pyjama is onmisbaar. En zelf vind ik niets lekkerder dan een kindje uit bad in een   schone pyjama. Deze pyjama van Feetje is uit de nieuwe collectie. En Juul heeft hem zo graag aan. Ze trekt hem zelfs over haar eigen kleren aan.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier

3. Theeservies ~ Little Dutch; Wat is er mooier dan kindersfantasie. Als ik aan het koken ben gaat Juul ook in een bakje roeren… Dit thee serviesje is niet alleen in de mooiste kleuren. Het koffertje is ook zo schattig. En regelmatig krijg ik een kopje thee van Juul. Klik hier om het te bestellen.

4. Pratende Pup ~ Vtech: Deze pratende pup werd vanaf minuut 1 plaat gekust. Zoals we van Vtech gewend zijn is ook dit leerzaam speelgoed. De pup laat je emoties in geluid uiten. Ze vraag bijvoorbeeld om een blij of boos geluid. Ze zingt liedjes en leert je het alfabet. Dit is natuurlijk voor iedere peuter een musthave. En ook voor iedere ouder, want er zit ook een uit knop op.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier.

5. Bordje met bestek ~ Bam Bam ; Juul wil heel graag zelf eten. Dit stimuleer natuurlijk heel graag. Laatst lag er een bordje chilli con carne op de grond. Ze deed het niet met opzet. Maar hij ging wel. Dit bordje werd als een soort van zuignap. Dus ik zet hem vast op tafel en zij kan hem niet per ongeluk omver stoten. En dat is heel prettig kan ik jullie zeggen, Het bordje is gemaakt van Bamboo dus ook nog is mileubewust en duurzaam.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier.

6. Nachtlampje Yumi yay : Juul slaapt makkelijk. In het donker met de deur dicht. Dat heb ik vanaf het begin af aan gedaan. En eigenlijk was dat heel erg goed. Ik verwacht wel dat er andere tijden gaan komen. Maar voor nu is het goed. Toen deze lampjes kwamen was dat direct een grote hit. Wat zo leuk is dat ze zelf de covers er om heen kunnen doen. En dat er een tijd slot op zit. Je kan het dus zo instellen dat ze na 20min. vanzelf uitgaan. Alle covers hebben een eigen naam en daar zijn ook boekjes van. Zo kun je een heerlijk slaapritueel met je kleintje hebben.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier.

7. kerststal ~ Nijntje; Dit cadeau kun je de maand december van genieten, jaren lang. Het is namelijk het boekje van de kerstmis. Met een kerststal. Wij zijn niet gelovig. Maar ik wil wel dat Juul het kerstverhaal of het paasverhaal leert. Dat weet dat het meer is dan alleen een kerstboom, kerstkransjes en cadeautjes. Dit is een hele leuke manier om ze spellende wijs kennis te laten maken met kerst. Het houten figuurtjes is natuurlijk er leuk om mee te spelen.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier

8. foto memory ~ Smartphoto Spelletjes doen.. Dit is iets waar ik van droomde toen ik nog geen moeder was. Een kast voor spelletjes. En dan middagen spelletjes spelen. Nu is Juul nog wat jong, ze snapt de spelregels niet helemaal. Maar deze kaartjes vind ze wel heel leuk. Wat het is een foto memory met foto’s van haar, van Juul en mij en met haar opa en oma. Een spel om levenslang te bewaren.
Wil jij dit ook bestellen? Klik dan hier.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze cadeau’s

 

Dit blog is tot stand gekomen met de verschillende merken.
Het is goed om te weten dat ik alleen maar samenwerk met merken die voor 100% bij ons passen.

 

7

2 thoughts on “Leuke cadeau tips voor peuters

  1. Veel kinderen kunnen eindeloos bezig zijn met een puzzel. Djeco heeft hele mooie puzzels, in een leuke doos. Ze zijn te koop bij I love speelgoed, hier kun je heel handig selecteren op leeftijd. Veel goedkope puzzels gaan bij ons snel stuk, deze blijven wel heel. Als ik mijn zoon vraag naar cadeau ideeen voor zijn verjaardag, dan waren dat heel vaak superhelden, robots en auto s.

  2. Wij vonden het best lastig om een goede helm te vinden, veel kinderhelmen schuiven heel makkelijk van het hoofd. De helm van Micro is tot nu toe de enige helm waar we tevreden over zijn, hij is te koop via Planet Happy, in verschillende maten. Of kinderen nou heel klein zijn of al 6, 7 of 8 jaar, buitenspelen blijft leuk en dus ook ideaal om een cadeau bij te verzinnen. Bovendien is er ook veel betaalbaar buitenspeelgoed, leuk voor een feestje van een vriendje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *