Nijntje, Juul krijgt er geen genoeg van. Boekje en muurstickers niets is te gek.

Iedereen weet voorlezen is belangrijk, het is goed voor de ontwikkeling van je kind. Je kind zo een grotere woorden schat. Waar je vroeger een paar boekje had, heb je nu de wereld aan boeken. De keuze is onvoorstelbaar groot. En bij iedere tekenfilm wordt ook wel een boek gemaakt. Juul is dol op dieren, ze groeit op met onze hond Pip een teckel. En daardoor is ze ook niet bang voor andere dieren. Boekjes met dieren is dus ook een groot succes.
Deze shop, heeft het allemaal… kijk maar hier.

Dikkie dik voorlezen

We hebben al best wat boeken, Maar eigenlijk de klassieke boeken hadden we nog niet. Dus toen we door kinderboekenkado benaderd werden voor een samenwerking, hoefde ik daar niet lang over na te denken.
Boeken en dieren, beide dingen waar Juul dol op is. En ik merk dat zodra ze iets ziet het makkelijker is. Zo zijn we afgelopen najaar in het Nijntje museum geweest daardoor weet ze nu heel goed wie Nijn is. Ze herkent Nijntje uit duizenden. Zo kreeg ze bij haar eerste dribbel boekje een kleine dribbel. ze weet nu precies wie dribbel is.

Met deze toffe muurstickers van Nijntje en de dieren, kan ze en oefenen met dieren. Die vervolgens in andere boeken ziet. Daarnaast is het ook een leuke decoratie de kamer of slaapkamer. Je plakt ze erg gemakkelijk op de muur of deur. Daarnaast kan je ze ook zonder lijmresten weer simpel verwijderen.

Lezen jullie veel boekjes met jullie kinderen? En welk boekje is jullie favoriet? en dat van jullie kinderen?
Kennen jullie kinderboekenkado al? Nu met black friday kun je daar shoppen met korting. Op boeken mogen ze geen korting geven maar wel op de verzendkosten en de andere accessoires. Wil jij ook een kijkje nemen? Klik dan hier.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *