Foto’s maken je interieur persoonlijk, maar wees origineel.

Waar de slaapkamer van Juul echt een plaatje is, bleef die van mij achter. 
Mijn slaapkamer; mooie kleuren op de muren en mooi beddengoed, maar er ontbrak  toch echt wat. 
Ik had natuurlijk foto’s kunnen afdrukken en op kunnen hangen, maar dat vind ik niet bijzonder origineel. 

Zoals sommigen van jullie misschien weten heb ik een opleiding tot interieurstylist gedaan. Ik vind interieur ontzettend leuk. Uren kan ik kijken op Pinterest en Instagram. Daar zie ik dan de mooiste dingen voorbij komen. Een tijd geleden kwam ook Modulari voorbij. Ik zag het, ik onthield het, en steeds kwam het weer in mij op. Er moest alleen een goede plek zijn. Niet afgeraffeld op een muurtje. Toen ik op een dag naar beneden liep en om keek naar mijn slaapkamer zag ik het… De muur boven mijn bed. Daar moest mijn collage van Modulari komen. 

Op de website van Modulari kun je heel makkelijk kiezen wat je wil. Welke vormen en welk materiaal. Via je mobiel kun je heel makkelijk foto’s uploaden. Daarnaast hebben zij ook een prachtige beeldbank, met heel veel verschillende foto’s. Van natuur tot strakke kunst en in allerlei kleuren. Er staan tevens quotes in. Zo kun je dus een mooie combinatie maken van jouw eigen foto’s en de beeldbank en heb je dus altijd iets unieks en heel erg persoonlijks. 

Mijn bed is 160 breed dus ik koos voor een model wat bijna net zo breed zou zijn. Ik koos voor de hexagon vorm en als materiaal fortex. Op de website van Modulari maakte ik wat, sliep er weer een paar nachtjes over en zo kwam ik op het perfecte eindresultaat. Het bestellen was er makkelijk en de bezorging ging heel erg vlot. Wellicht naïef, maar ik dacht dat dit toch wel een week zou duren. Niets is minder waar; zaterdag besteld en op dinsdag al in huis!

Uiteraard kon ik niet wachten met het opmaken, want ik was zo benieuwd naar de scherpte van de foto’s. Ik had ze bewerkt met een filtertje en sommige foto’s waren gemaakt met mijn telefoon. Ik kan niet anders zeggen  dan dat ze loepzuiver zijn. En eigenlijk waren ze zelfs groter dan verwacht. Best vaak als je wat online besteld valt het tegen als je het thuis krijgt wat betreft kleur of de maat. Dit viel alleen maar mee.

Modulari heeft haar eigen ophang systeem, wat er ingewikkeld uitziet, maar als je de beschrijving even leest is het heel makkelijk. Het handige is ook, dat ze er een printje bij doen van hoe jij het op hun site had samengesteld. Ik wist dus precies welke ik waar moest ophangen. Uiteraard las ik wel, maar niet nauwkeurig genoeg. Dus bij de eerste ging het even fout. Gelukkig kon ik het makkelijk herstellen. Maar ik zou zeggen, dit kan iedereen. Het is zo gemaakt dat je het zo makkelijk ophangt en dat ook alles gelijk hangt.

En nu… nu is mijn slaapkamer perfect! Het is persoonlijk. Het straalt rust uit. Ik word zo gelukkig als ik die kamer binnen kom. 
Eigenlijk weet ik nu al dat ik er nog meer wil. In de hal een paar cirkels en een spiegel. Eindeloos kun je hier dingen van maken. Daardoor is Modulari voor iedereen geschikt, klik hier

.

xoxo Marleen

Dit blog is tot stand gekomen dmv een samenwerking.
Ik werk alleen maar samen met merken die ook echt bij ons passen. Ook zal ik altijd een eerlijk review geven.

2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *