34 weken zwanger en een gezond gemiddeld meisje

34 weken jongens en meisjes…. Jeetjemina wat gaat het snel, de stress slaat wel een beetje toe, de nesteldrang neemt helaas af, de medicijnen nemen net als mijn gewicht toe.
En het kleine meisje?? Zij ligt nog prinsheerlijk lekker in mijn buik lenig te zijn.

Mijn laatste blog is even geleden, dit kwam omdat er toch een beetje onrust was. De ontstekingen door de Crohn schoten omhoog. De spanning of mijn meisje goed zou groeien.. Ze lag wat achter. Dus alles was even heel spannend.
Maar mijn meisje is goed gegroeid en heeft dus geen consequenties van de Crohn of de bijkomende medicijnen. De Humira was teruggezet naar 1x per 2 weken maar is nu toch weer 1x per week en daarnaast is er een prednisonkuur bijgekomen.
Ik voel mij iets beter, ondanks de bijwerkingen van de prednison.

De nesteldrang neemt helaas een beetje af, iedere dag neem ik mij voor wat wasjes te gaan doen, maar dan zijn er weer andere dingen en ondertussen ligt en hangt alles nog als nieuw in de kast of commode. Deze week moet ik het echt gaan doen. Ook moet ik die vluchtkoffer gaan pakken.

Afgelopen week heb ik de rondleiding gehad in het ziekenhuis, dus ik weet nu hoe de verloskamer eruit ziet, wat ik wel en niet mag. Wat ik moet meenemen. Ik weet ook zeker dat ik minimaal 24 na de bevalling moet blijven. Dit komt door de prednison, ze moet dan direct gecontroleerd en geobserveerd worden door de kinderarts.

En mijn lieve vriendinnen en familie hebben mij ontzettend verrast met een babyshower. Door vriendin M. werd ik weggelokt. Toen ze mij appte over die afspraak dacht ik al, dit zou wel is de dag van de babyshower kunnen zijn. Het was echt super gezellig en zo lief dat al die mensen er waren. Ik heb echt zo’n schattig bankje gekregen. Waar ik ook wat kleine spulletjes in kan opruimen, ideaal. Ze hadden allemaal prachtige mooie en lekkere dingen gemaakt. En we hebben spelletjes gedaan. Het was echt een top middag, binnenkort een uitgebreid blog erover.

En nu, nu ga ik maar wassen 😉

 

7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *