Plannen, plannen en je doelen behalen.

Lijstje maken, dingen plannen en dan weer een lijstje over maken. Dat is echt wat ik het liefste doe.

Voor By Marleen zou ik het liefste dagelijks content plaatsen, wekelijks een blog en daarnaast natuurlijk nog op mamaplaats.
Mijn add, voor een peuter zorgen, zorgt dat ik mij niet altijd aan de planning kan houden.

Dus ik ging op zoek naar een grote agenda. Dat ik genoeg ruimte zou hebben. En dat ik werk en privé in dezelfde agenda kan bijhouden.

Ik ben ook zo’n type dat even de telefoon pakt en dan ineens uren verder zijn. Dat wil ik voorkomen door dingen in te plannen. Ik kijk nog altijd gtst, iedereen weet dat is om 20:00 dat is voor mij eigenlijk een rottijd. Ik ga dan zitten en voor ik het weet is het 22:30 en moet ik naar bed. Dus als ik nou elke zondag even 4 aflevering kijk. Hoef ik daar verder niet meer naar om te kijken. En kan ik die tijd beter besteden.

Ik kijk eigenlijk nooit series of films. Terwijl er nog best een lijst met films zij die ik graag wil kijken. Dus ik ga ook echt een filmavondje inplannen.

Daarnaast hou ik mij sinds kort wat bezig met de maan, meditatie en wat wil ik nou echt! Want voor je het weet is er weer een kwartaal voorbij en ben je geen steek verder. Dat idee alleen al vind ik heel naar. Ik hou van dromen, doelen bucketlist dingen. En zorgen dat het je er ook daadwerkelijk komt, gaat met deze planner bijna zelf lijkt!

Mijn grootste doel is toch wel een gezond gewicht, door dit doel uit te diepen, er kleine stapjes van te maken helpt het om je doel te behalen. Wekelijks even nadenken wat je moet doen die week om je doel te behalen. Dat zorgt dat doelen/dromen uitkomen.


Ik snap het idee, ik geloof in die theorie en ben er van overtuigd dat het werkt.

Ik heb heel wat agenda’s bekeken, overal mankeerde wel iets aan. Of het was alleen een planner, een apart schriftje voor mijn doelen die ik dan in feb. al weer kwijt zou zijn. Of er is een pagina voor doelen.

Toen kwam deze planner tegen. Clen heeft een hele theorie bedacht waarom dit moet werken. Ja en ik geloof heb. Dit klopt voor mij ook denk ik! De definitieve uitslag kan ik jullie pas eind van het jaar geven. Maar so far so good!


Alleen kan ik jullie pas eind van dit jaar laten zien, hoe dit voor mij heeft gewerkt. Welke doelen ik heb behaald. Of ik mij er aan kan houden.

Ik noteer alvast een datum in het laatste kwartaal van 2021 voor de evaluatie blog.

Mocht het werken, dan kan iedereen deze nog kopen voor 2022 begint. Klik dan hier om hem te bestellen.

 

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *