Yumi Yay, het nachtlampje mag aan en het boekje mag mee!

Juul kijkt naar het nachtlampje

Sommige merken zijn echt gericht op het kind! Yumi Yay is er zo’n 1. En het leuke is, wij mochten dit uitproberen.
Toen wij dit nachtlampje en boekjes een tijdje geleden opgestuurd kregen was Juul nog iets te klein/jong. Maar nu, nu zeker niet meer. En ze is dol op haar vriendjes Finn Tica, Otti en Billy.

Voor degene die zich nu afvragen wie zijn Finn, Tica Otti en Billy… dat zijn de nachtlampjes waar ook hele leuke boekjes bij horen.
Het leuke van dit nachtlampje is dat je kleintje zelf de covers kan verwisselen. De lampjes zijn gemakkelijk aan en uit te doen. Ze hebben zelfs 2 timers 20 min. 40min of aan en uit.
Zoals ik al eerder aangaf Juul is dol op boekjes. Om zelf te lezen maar ook om voorgelezen te worden.

Daarnaast weet ze nu wat donker is en wat een lamp is. Zodra Juul naar bed gaat het ze heeft in de gaten dat het donker is boven dan moet ik haar verder tillen. Ze vind het donker best een beetje spannend. En dat is het natuurlijk ook… Naast haar bed heeft ze dan ook 1 van haar vriendjes staan, het nachtlampje wat ze zelf aan kan doen als dat nodig is, heel af en toe doet ze dat.

Meestal doe ik zelf het nachtlampje boven voor haar aan. Dan mag ze een boekje kiezen, dan doe ik het kleine lampje aan. Ik zet de timer op het lampje aan. dan gaat die zelf uit. Soms heeft Juul het lampje zelf aan gedaan s’nachts. En elke morgen zet ik hem op de oplader zodat we volgende dag het weer zo kunnen doen.

Hoe doe jij dat? Lees jij elke avond voor? En heeft jouw kleintje een nachtlampje naast het bed?
Wil jij ook een Finn, Billy, Tica of Ottie? Klik dan hier om ze gelijk te bestellen.


Otti, Tika, Billy en Finn

Volgende week weer een nieuw blog.
Fijne week allemaal.

xoxo Marleen

Dit blog is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking.
Ik werk alleen samen met merken, producten, bedrijven die echt bij ons passen. Omdat ik ook graag een eerlijke mening wil geven.

3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *