In de wolken festival betekend shoppen voor je baby

Als je net zwanger bent klinkt het in de wolken festival geweldig. Dit wordt georganiseerd door Ouders van Nu. En de doelgroep is, jonge en aanstaande ouders.
Samen met mijn moeder ging ik hier een dagje naar toe. 

Ik ben 14 april uitgerekend dat is qua beurzen niet heel ideaal. Nu was het in de wolken festival in de Rai in Amsterdam. Ik weet het geslacht nog niet dus is shoppen vrij lastig. En deze beurs wordt ook eind maart nog een keer georganiseerd maar dan ben ik al zover dat ik mij afvraag of ik het überhaupt nog aandurf om naar Amsterdam te gaan. (Ik wil niet graag daar op een rond weg bevallen ofzo)
Dus het was nu of niet…. Dan maar nu uiteraard.

Deze beurs wordt tegelijk gehouden met de VT Wonen en design Beurs. Beide zijn ze dan ook in de RAI in Amsterdam. Ik wist niet zo heel goed wat ik mij ervan moest voorstellen. Ook niet qua grote. Wel zag ik er heel veel van voorbij komen op social media. Er waren leuke workshops, masterclasses en influencers die je kon ontmoeten. 

Wij kwamen wat later aan dan gepland, er was een dier op het spoor… Die hield de boel nogal op. Vanuit het station reden er golfkarretjes voor mensen met bekkeninstabiliteit. Dit is natuurlijk super… Het was duidelijk aangegeven waar je moest zijn. De binnenkomst kreeg je een echt festival bandje om en een plattegrond. De festival was mooi gedecoreerd, er waren veel shops en het was overzichtelijk wat je waar was. Het viel mij op dat je veel personaliseerde dingen kon kopen, zoals knuffels, kleding en speentjes met een naam van je baby erop. Deze shops vielen voor mij direct af. Ik weet tenslotte nog niet eens wat het wordt. 

En ik vind dat je over heel veel ziet wat of voor een jongen of voor een meisje is…. Daardoor is shoppen in deze fase nog heel lastig.
Ik heb wel een hele praktische draagzak gekregen van Mini monkey. Deze is zo super klein en licht en te gebruiken vanaf dag 1. Daar ga ik zeker nog een blog aan besteden. Zodra ik deze kan gebruiken. Je kan nu alvast kijken welke ik heb… http://www.minimonkey.com/babydragers/mini-sling

Al met al was het een leuk festival en wil ik zeker terug, als ik weet wat het wordt of als de baby er is… 

Houdt hun site in de gaten voor de volgende editie.
http://www.indewolkenfestival.nl

Liefs,

Marleen

8

One thought on “In de wolken festival betekend shoppen voor je baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *